Foto's teamcompetitie Nijmegen 2018

2edivisie-logoDe laatste teamwedstrijd is weer geweest voor het seizoen 2018. Nijmegen was het toneel voor een dubbele sprint. Een nieuw concept waarbij er 2x achterelkaar een (bijna) achtste triathlon gedaan moest worden.

En met deze wedstrijd is het seizoen 2018 afgerond. Mooie en gezellige wedstrijden. En (soms niet onbelangrijk) sterke uitslagen. Voor het seizoen 2019 is er weer een aanmeldingsmail rondgestuurd. Meld je snel aan, want het belooft weer een gezellig en leuk seizoen te worden!

Lees meer...

Juul gaat uitkomen voor Hellas in 2019

logo-TVW correct
Voor volgend jaar moet ik kiezen bij welke vereniging ik mijn wedstrijdlicentie laat registreren (dus voor welke vereniging ik in de teamcompetities mee mag doen) en dat is geen makkelijke keuze omdat ik ongeacht de keuze mensen teleur ga stellen. Het leek mij het beste om daar al snel na het seizoen over na te denken. En blijkbaar denkt de club er ook zo over, want tijdens het schrijven van dit verhaal vanmiddag kreeg ik al een mailtje binnen over komend seizoen.

Lees meer...

Geen crossweekend/Off Road Duathlon 2018

logo-TVW correctHelaas vindt er dit jaar geen Off Road Duathlon/koppelcross plaats.

Na vele jaren is de vaste organisatie gestopt met het organiseren van dit mooie evenement. 
Hopelijk komt het in de toekomst terug op de kalender.

Privacy Policy

logo-TVW correctTriathlon Vereniging Weert wordt vanuit de wet verplicht te voldoen aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Het bestuur is ermee bezig geweest om te onderzoeken hoe we aan deze nieuwe AVG kunnen voldoen aangezien wij toegang hebben tot jullie persoonsgegevens.

Wij hebben een verplichting om leden hierover te informeren en dat doen we dan ook bij deze en dit zullen we tijdens eerstvolgende ALV herhalen.

Beneden vind je onze Privacy Policy. Mochten er vragen zijn of opmerkingen ter verbetering dan horen we dat natuurlijk graag.

Het bestuur

Lees meer...

Verslag Dames 1 - Triathlon Almere Duin

2edivisie-logoDuin triathlon, zondag 27 mei 2018

Het startschot ging om 12:30. Iedereen rende het water in, het was nog al een geduw en geworstel om een fijne positie in het water te vinden. We kwamen als team in een goede midden positie uit het water. Snel naar de wisselzone en daar de wetsuit uitdoen en je klaarmaken voor het fietsen. Eenmaal op de fiets moest iedereeen een groepje gaan zoeken om mee samen te fietsen, want we mochten stayeren deze wedstrijd. Na de 2 fietsrondes konden we gaan beginnen aan de 3 looprondes. Onder het lopen begon het warm te worden, bij elke waterpost flink wat water over je hoofd gegooid. We hebben allemaal goed gelopen op ons eigen tempo.

Lees meer...

Heren 1 TV Weert genomineerd

logo-TVW correctGenomineerden Sport & Cultuurgala

10 januari 2018 10:38

Voor de tweede keer zullen de sporters van Weert gehuldigd gaan worden op het Kiwanis Sport & Cultuurgala Weert in Beweging (waar sport, kunst & cultuur zich verbinden).
Het sportgala zal plaatsvinden op zaterdag 27 januari a.s. in het Munttheater in Weert. Serviceclub Kiwanis uit Weert heeft zich verbonden aan deze grootse avond waar de sportman of -vrouw van het jaar uitgeroepen gaan worden. Ook is er de Lei de Borgie Bokaal voor het sportteam van het jaar, de G-sporter van het jaar, talent van het jaar, bijzondere sportaward en ook een titel voor de Sportcoach van het jaar.

Lees meer...

Hoofdsponsor:
Saelmans

Sponsoren:
Logo SvdB Adviseurs Accountantshetloopcentrumafb 1569 logo rabobank