Eerste competitiewedstrijd Arnhem 2018

3edivisie-triathlon-logoVoor de eerste competitiewedstrijd van 2018 mochten 4 teams van TV Weert zich melden in Arnhem. Heren 3 mocht het spits afbijten met de eerste start om half 10. Dit betekende helaas wel dat voor hun (en de supporters) de wekker rond 5 uur afging. Met de slaap nog in de ogen richting Arnhem. Aangekomen en rustig naar het inschrijfbureau. Coach Frits was toevallig net de teamtent aan het uitladen en zo was de eerste delegatie van Weert compleet. 

Lees meer...

Iron Man Maastricht 2017

Iron man Maastricht***UPDATE***  6 augustus 2017 was voor 6 leden van TV Weert een spannende dag. De Iron Man van Maastricht! Voor Toon, Johan, Mark, Sandra, Joey en Ruud een datum die ze al lang op de kalender hadden staan. Na maanden trainen was deze zondag de dag dat het allemaal moest samenkomen. En dat deed het voor alle 6. Een geweldige prestatie en een dikke proficiat voor de heren en dame!

LET OP: Extra verslagen zijn toegevoegd van de deelnemers. Helemaal beneden vind je enkele foto's van de deelnemers.

Lees meer...

Triathlon Rotterdam010 2017

2eDivisie-LogoVoor de teams van TV Weert was het zaterdag de 4de competitiewedstrijd. Daarmee nog slechts een te gaan. Als het om teamwork gaat staan wij beter ons mannetje/vrouwtje dan op de individuele wedstrijden, zo blijkt maar weer. Het zou gaan om een sprint-triatlon-stayer-wedstrijd. Vanwege de heel late vaststelling van blauwalg werd het een run-bike-run. In de ochtend was het de beurt aan Heren2 in de 3e Divisie. Pieter had er wel erg veel zin in om eens een stayerwedstrijd triatlon te starten. Het werd uiteindelijk voor hem droogzwemmen, maar dat paste helemaal in zijn straatje. Van kop tot staart was hij in de top twee te vinden en finishte uiteindelijk als 2e in 56,56 minuten. Eddy, Falco en Jan-Willem droegen allen op hun beurt bij aan een 15 teamplek in deze wedstrijd. Hun tijden respectievelijk, 1.02.36 – 1.02.43 – 1.03.56.

Lees meer...

Verslag Team Triathlon Arnhem 2017

2edivisie-logoDit jaar was voor het eerst dat alle competitieteams naar Arnhem mochten voor de eerste triathlonwedstrijd van het jaar. Een mooie en vooral gezellige ontwikkeling binnen de competitie. De afgelopen maand hebben we al verschillende teamtrainingen doorlopen. Onder leiding van Frits en Remco zijn we op de Meinweg gaan trainen voor het fiets- en looponderdeel. En Heren 2 dook een vrijdagochtend om 6 uur het zwembad in voor een teamzwemtraining. Op de voorbereiding was dus niets op aan te merken.

Lees meer...

Triathlon Nuenen 2017

3edivisie-logo 1Afgelopen weekend mocht Heren 2 weer in actie komen. Dit keer was de reis niet zo ver en mochten Luuk, Jan Willem, Daan en Pedro naar Nuenen voor een kwart triathlon. 

De uitslagen: Uitslagen Nuenen 2017.

Er zijn ook nog enkele foto's gemaakt: Foto's Triathlon Nuenen 2017.

Tweede Duathlon wedstrijd in Geel

RBR logo2Twee weken na Hilversum stond 1 april de tweede wedstrijd op het programma. Dit keer mochten Juul, Falco, Bryan en de kersverse nieuwe teamgenoot Stefan naar Geel. De verschillende appjes vooraf zorgde voor een uitstekende voorbereiding. Tijden waren bekend, het parcours was op youtube al bekeken en iedereen werd van de nodige informatie bestookt. Juul kwam zelfs met het idee om vroeg te vertrekken. Dan konden we het fietsparcours nog verkennen. Zo gezegd, zo gedaan. Om 12 uur begon Falco met zijn ophaalronde. Eerst naar Juul. Dan naar Stefan en als laatste Bryan incl. supporter in de vorm van Bryan's vriendin Larissa. En met 4 fietsen op het dak en 5 personen vertrok de auto richting België.

Lees meer...

Hoofdsponsor:
Saelmans

Sponsoren:
Logo SvdB Adviseurs Accountantshetloopcentrumafb 1569 logo rabobank