Vereniging

Triathlon is een sport waar je de mogelijkheid hebt om op drie disciplines te sporten: zwemmen, fietsen en hardlopen. Triathlon Vereniging Weert biedt haar leden de mogelijkheid om aan de slag te gaan met 1 of meer van deze disciplines. Of je nu beginner bent of al ervaring hebt in een (of meer) van de onderdelen bij Triathlon Vereniging Weert krijg je de mogelijkheden om de triathlonsport te beoefenen. Dit kan op recreatief niveau en op wedstrijd niveau. 

Visie van de vereniging
De vereniging wil de kwaliteit in huis hebben om in deze sport te profileren op wedstrijdgebied en wil gezien worden als een uitstekend plek voor sociaal contact, waar jong en oud naar eigen strijdlust kan sporten.

Missie van de vereniging
Een sterke, sociale, ondernemende en maatschappelijk gerichte vereniging die wil uitbouwen en innoveren tot een vereniging die in Midden-Limburg staat voor de triatlonsport. Triatlon vereniging Weert streeft de komende vijf jaar een stabiel wedstrijdgericht plan na voor zowel de jonge als de volwassen atleet met de nadruk op kwalitatieve en kwantitatieve groei bij de jeugd.

Triathlon Vereniging Weert is opgericht in 1987 verdiend al ruim 25 jaar haar sporen in deze mooie tak van sport.


Door het opleiden van trainers en organiseren van activiteiten steken wij veel energie in het sportief begeleiden van onze leden. Onze vereniging bestaat uit actieve leden. Niet alleen vanwege het sporten, maar ook door bij te dragen aan diverse activiteiten. Ieder naar zijn eigen kennis, kunde en ervaring. Van alle leden wordt verwacht dat zij zich hiervoor inzetten en beschikbaar stellen. Samen houden we onze vereniging aan de gang, blijft de contributie laag en zorgen we voor een goede sfeer.

Voor iedereen die interesse heeft om lid te worden van onze vereniging bieden wij 4 weken gratis trainen aan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met 1 van de trainers of iemand van het bestuur.


Hoofdsponsor:
Saelmans